Oldalak

2013. április 8., hétfő



World Ventures - pár szóban




A WorldVentures az utazás 7 trilliárdos üzletágában vezető szerepet betöltő vállalat. Központja az Egyesült Államokban, Texas-ban található, de értékesítése független képviselőkön keresztül az egész világra kiterjed.

A vállalat a nevét a World, mint világ és az Adventures, mint kalandok kifejezésekből kapta, így jelentése: Kalandozások a világban.
Célkitűzésük, hogy a WorldVentures a szabadidős utazási iparágban a világ egyik legnagyobb és legelismertebb utazási vállalatává váljon.

Víziójuk, hogy mindig elkötelezettek maradnak az emberek életének tartalmasabbá tétele és életminőségük javítása iránt.

A WorldVentures Wayne Nugent és Mike Azcue nevéhez kötődik. Ők voltak azok, akik az internetben és a direct marketingben rejlő lehetőségeket egyesítve újat és innovatívot alkottak. Gyors terjeszkedésükhöz hozzájárult az is, hogy megnyerték az iparág több nagy múltú, kiváló vezetőjét, akiknek tapasztalata és szakértelme garanciát jelent a professzionális kiszolgálásra.

A WorldVentures 2005. decemberében alakult és hálózata alig négy év alatt szinte az egész világot lefedte. 2007-ben felvásárolta Amerika negyedik legnagyobb utazásszervező cégét a Rovia-t, mely több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezik. Ezt követően már együtt szervezik a luxusutakat, ahol a Rovia munkatársai végzik az utak foglalását és előkészítését, míg a tagoknak csak pár gombnyomással kell a megrendelésüket elvégezniük.
A WorldVentures forgalma az évek folyamán dinamikusan növekedett és a negyedik év végére árbevétele meghaladta a 250 millió dollárt. A cég magántulajdonú és adósságmentes.Utazz,és élj abból,hogy élsz!
                      
A WorldVentures a világ legnagyobb szabadidős utazási, vakációs közössége.
2005. december 10-én alakultunk Dallasban (Texas, USA).
Kizárólagos tulajdonunkban van Amerika 4. legnagyobb utazás szervező cége, a Rovia, amely a világszínvonalú kiszolgálást biztosítja.
A Rovia 2011-ben és 2012-ben elnyerte a turisztikai iparág legrangosabb és legnevesebb díját, az Aranymagellán díjat. (Ez az elismerés olyan mint a színészeknél az Oscar díj).
2012-ben közönség szavazatok alapján elnyerte a Világ első számú turisztikai vállalkozása címet!
Mindezt köszönheti az egyedülálló utas központú szolgáltatásainak, mint pl:
-          24 órás ingyenes internetes ügyfélszolgálat anyanyelven. A Rovia munkatársa segít nekünk étteremben asztalt foglalni, taxit küld értünk, de azt is megmondja milyen látni valót érdemes az adott helyen megnézni. Bármilyen kérdéssel, kéréssel fordulhatunk hozzá bizalommal!
-          A Rovia a legjobb internetes ár alatt biztosítja az egyéni vagy társas utakat 40-80%-al kedvezőbben!
-          Rovia 100%-os árgaranciát vállal a társas utakra, vagyis ha olcsóbbat találsz, ingyen mehetsz, de nem csak te, hanem mindenki akinek a részére lefoglaltad a vakációt!
-          A Rovia garanciát vállal az egyéni szállás és repülőjegy foglalásokra is, ha kedvezőbbet találsz, a különbözet 150%-át kifizeti neked!
-          A Rovia a világon az egyetlen cég, aki ÁRMEGFIGYELŐ rendszert alkalmaz a szállás és repülőjegy foglalásnál. Vagyis ha a hotel vagy a repülő társaság ugyanarra az időpontra/járatra akciót hirdet, a foglalást automatikusan átteszi a rendszer, és azonnal visszautalják a bankkártyára az árkülönbözetet! Több ezer dollárt takarított már meg utasainak a Rovia!
-          A 2012-es évben több mint 800 ÁlomVakációt  kínál és azonnali hozzáférést biztosít a világ legnagyobb szálloda és luxus üdülőapartman kínálatához, repülőjegyekhez, autóbérléshez.
Vagyis: 5*****-os vakációk  2**-os árakon!            
                                                                        ÁRGARANCIA!    
  Amennyiben érdeklődésedet felkeltettük ,kérj információt a továbbiakról email-ben. luxusutazas2@gmail.com.címen.
wordventures bemutató magyarul

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése